Καβγάς Γεωργιάδη-Καφαντάρη για την επιστρεπτέα προκαταβολή και τον Στουρνάρα

Ανέβηκαν οι τόνοι την Τετάρτη στη Βουλή ανάμεσα σε Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τόσο το θέμα της επιστρεπτέας προκαταβολής όσο και αυτό της αναμετάδοσης μαθημάτων στις σχολικές αίθουσες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, σε ρυθμούς ροκ κινήθηκε η αντιπαράθεση Κυβέρνησης-αντιπολίτευσης με φόντο τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας. Αλληλοκατηγορίες και φαρμακερά πυρά πυροδότησε η επιστρεπτέα προκαταβολή στις επιχειρήσεις μετά την ανάγνωση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ περί ενίσχυσης μόλις σε 8.600 επιχειρήσεις και μάλιστα με καθυστέρηση τον Ιούνιο, ενώ σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ τον Ιούνιο θα δοθεί ένα δισεκατομμύριο.

«Απλώς χρειάζεται να ξέρεις το google set και να μπεις στην πλατφόρμα, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρετε ακόμα τι είναι το google. Δεν έχετε καταλάβει ακόμα πως δουλεύει το διαδίκτυο. Εάν αυτά κ. Καφαντάρη δεν τα έχετε καταλάβει στο ΣΥΡΙΖΑ και έχετε κυβερνήσει την Ελλάδα τεσσεράμισι χρόνια είναι θαύμα που έχει μείνει το κτίριο της Βουλής όρθιο. Μην είστε χαιρέκακοι γιατί έχει ενσκήψει μια μεγάλη κρίση, ούτε να ελπίζετε ότι θα έρθει οικονομική καταστροφή και θα πάρετε την εξουσία. Δεν θα έρθει οικονομική καταστροφή, μια χαρά θα τα πάμε και θα αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και αυτή την κρίση», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στην κα. Καφαντάρη που ήταν ο βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που κατέθεσε την επίκαιρη ερώτηση.

Η κα Καφαντάρη απάντησε σε υψηλούς τόνους λέγοντας ότι το ότι είμαστε σήμερα εδώ οφείλεται στο μαξιλάρι που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ επέκρινε με σφοδρότητα τη δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου πως έχουμε καπιταλισμό κι όποιος μπορεί θα ζήσει αλλιώς θα πεθάνει τονίζοντας ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν πρέπει να αφεθούν στην ανοσία της αγέλης της οικονομίας.

Οι αναφορές της κ. Καφαντάρη άνοιξαν νέο κύκλο έντασης, με τον κ. Γεωργιάδη να θυμάται το 2015 ενώ στο παιχνίδι μπήκε και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας: "Θα συμφωνήσω ότι είμαστε εδώ λόγω του ΣΥΡΙΖΑ, το ότι εγώ είμαι υπουργός είμαι λόγω του ΣΥΡΙΖΑ αν δεν είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο τοξική την πολιτική ζωή δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει στην μάχη των ιδεών και άνθρωποι σαν κι εμένα να είμαστε στους υπουργικούς θώκους . Αν δεν είχατε καταστρέψει την Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2015."

Ο κ. Γεωργιάδης επέκρινε και την χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Γιάννη Στουρνάρα. "Ηταν γλαφυρή έως χιουμοριστική η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Γιάννη Στουρνάρα. Ο κ. Στουρνάρας απεδείχθη ένας από τους πιο σοβαρούς πυλώνες της αστικής δημοκρατίας της χώρας είναι λογικό να τον μισείτε, σας εμπόδισε να φάτε τα λεφτά της τράπεζας Αττικής και να κάνετε ρεσάλτο στο νομισματοκοπείο και αυτό δεν του το συγχωρείτε . Στείλατε έλεγχο στην γυναίκα του και παραλίγο να το κλείσετε στη φυλακή με ψεύτικες κατηγορίες για την Novartis. Δεν πειράζει θα σας περάσει" κατέληξε.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:



via Press24.gr https://ift.tt/2Ls2AwM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη