Χαρδαλιάς: Προφανώς ήταν λάθος αυτό που έγινε στην Ομόνοια - ΒΙΝΤΕΟ

Στις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν στην Ομόνοια, το βράδυ της Πέμπτης, στα αποκαλυπτήρια της αναμορφωμένης πλατείας, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για ποιον λόγο δεν υπήρξε παρέμβαση των Αρχών, όπως έχει συμβεί σε παρόμοια περιστατικά, απάντησε: "Το τονίζω συνέχεια ότι οι λόγοι δημόσιας υγείας είναι ίδιοι για όλους. Οι οδηγίες μας και η κριτική μας αφορούν σε όλες τις πλατείες. Ο κορονοϊός είναι ξεκάθαρο ότι δεν κάνει καμία διάκριση και κερδίζει δυστυχώς έδαφος από τέτοιου είδους συγκεντρώσεις, όπως αυτή στην Ομόνοια, χθες".

"Ήταν προφανώς λάθος και σας παραπέμπω και στη δήλωση του Δημάρχου Αθηναίων ο οποίος το παραδέχθηκε δημόσια πριν από λίγες ώρες", τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.



via Press24.gr https://ift.tt/2X4dcr4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη