Λαμία: Έκαναν το τεστ του κορονοϊού


Δύο είναι τα τεστ που πρέπει να περάσουν οι ομάδες της Super League 1. Στην πλειοψηφία τους τα κλαμπ όταν επέστρεψαν, έκαναν το τεστ του κορονοϊού. Λίγες μέρες μετά έπρεπε να κάνουν και αυτό των αντισωμάτων.

Στη Λαμία πήγε αντίστροφα. Μόλις επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν στο τεστ των αντισωμάτων. Τρίτη (12/5) κατά κύριο λόγο και Τετάρτη (13/5) έγινε και το τεστ του κορονοϊού. Το δεύτερο είναι μία πιο επίπονη διαδικασία και κοστίζει σαφώς περισσότερα χρήματα.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι προπονήσεις. Αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν είναι εύκολο να δουλέψεις υπό αυτές τις συνθήκες. Τα τελευταία γκρουπ αντιμετωπίζουν πρόβλημα και με τη ζέστη, ενώ υπάρχουν τομείς που δεν δουλεύονται λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση.

Εν τω μεταξύ, τα πάντα έχουν παγώσει. Στη Λαμία περιμένουν τις αποφάσεις για τις περικοπές των συμβολαίων και για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Μεταξύ άλλων τους ανθρώπους της «καίει» και το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου. Χωρίς αυτά δεν μπορεί κανείς να ορίσει το μπάτζετ και να σχεδιάσει για την επόμενη χρονιά.

Εκείνο που πρέπει να θεωρείται βέβαιο είναι πως θα πέσει το κόστος. Λιγότερα είναι τα χρήματα που θα δοθούν για τον προπονητή, για τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι, όπως και για εκείνους που θα αποκτηθούν.

www.sportime.gr
Νεότερη Παλαιότερη