Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γόρτυνας

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γόρτυνας

Ξεκινάει την Πέμπτη από το Δήμο Γόρτυνας η διαδικασίας εγγραφής και επανεγγραφής, στους παιδικούς σταθμούς και στο βρεφικό σταθμό, που βρίσκονται στα Πρεβελιανά, στο Ασήμι και στα Μετόχια Γέργερης. Η εγγραφές θα γίνονται μέχρι τις 11 Ιουνίου και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού των γονέων με τις διευθύνσεις των σταθμών.

Στους Παιδικούς Σταθμούς θα φιλοξενηθούν παιδιά που κατά την ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών (01/09/2020), θα έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 2,5 ετών. Στον Βρεφικό Σταθμό θα φιλοξενηθούν παιδιά που κατά την ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του (01/09/2020) θα έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 6 μηνών.

Τα εγγραφόμενα παιδιά προέρχονται κατά κύριο λόγο από την περιοχή του Δήμου Γόρτυνας στον οποίο κατοικούν, χωρίς να αποκλείεται η δυνατότητα εγγραφής εκείνων που διαμένουν σε όμορο Δήμο αν υπάρχει κενή θέση ή αν με την εγγραφή τους εξυπηρετείται οξυμένη κοινωνική ανάγκη των γονέων, η οποία αιτιολογείται επαρκώς.

Την ευθύνη υποβολής των αιτήσεων θα έχουν αποκλειστικά οι γονείς ή οι έχοντες την επιμέλεια των τέκνων, ενώ τα οριστικά αποτελέσματα εγγραφών- επανεγγραφών θα ανακοινωθούν μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος: «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Ε.Σ.Π.Α.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2WT5Cj9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη