Εξιχνίαση κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων στην Αμάρυνθο Εύβοιας

Το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας Ευβοίας εξιχνίασε 2 κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων ημεδαπών, οι οποίες διαπράχθηκαν τον Ιούνιο & το Νοέμβριο του 2019, σε περιοχές της Αμαρύνθου Ευβοίας. Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, προσέγγισε τα θύματά του προφασιζόμενος την πώληση οπωροκηπευτικών προϊόντων και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε χρηματικά ποσά.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, προσέγγισε ηλικιωμένο έξωθεν καταστήματος σουπερ μάρκετ και κατάφερε να του αποσπάσει το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Στη δεύτερη περίπτωση προσέγγισε ηλικιωμένη και κατάφερε να της αποσπάσει χρηματικό ποσό από την οικία της.

Εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις. Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας.


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/3bcq7ME
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη