-->

Ενεργειακή αναβάθμιση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στο Λύκειο Νίκαιας

Ενεργειακή αναβάθμιση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στο Λύκειο Νίκαιας

Την έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο κτίριο Γυμνάσιου, Λυκείου και Γυμναστηρίου Νίκαιας», προϋπολογισμού 875.122 ευρώ έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Το έργο, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, αφορά τα παλιά σχολικά κτίρια (διδακτήριο και γυμναστήριο) ενεργειακής κατηγορίας Η και Ζ, τα οποία αναμένεται να αναβαθμιστούν σε Κατηγορία Α+ και Β με βελτίωση των ενεργειακών χαρακτηριστικών τους. Δικαιούχος του έργου είναι ο Δήμος Κιλελέρ.
Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων περιλαμβάνει τις εξής παρεμβάσεις: αντικατάσταση κουφωμάτων, θερμομόνωση τοίχων και οροφής, αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης, αναβάθμιση του συστήματος φωτισμού και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2WvxlHt
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->