Έμιλι Ρατακόφσκι: Πουλάω την εικόνα μου για επιβίωση - ΦΩΤΟ

Η σέξι εικόνα της δεν την εκφράζει προσωπικά αλλά αποτελεί εμπορικό προϊόν, υπογράμμισε η Έμιλι Ρατακόφσκι σε συνέντευξή της στο GQ, του οποίου κοσμεί και το εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου.

Η 28χρονη ηθοποιός και μοντέλο γίνεται αντανάκλαση της κουλτούρας του 21ου αιώνα πριν, στη διάρκεια και μετά την πανδημία, με έξι εικόνες σε πέντε διαφορετικά εξώφυλλα.

Η Έμιλι μίλησε για την εικόνα της τονίζοντας στην ουσία ότι εμπορεύεται τον εαυτό της προκειμένου να έχει κέρδος.

"Για εμένα, ο τρόπος που χρησιμοποιώ την εικόνα μου και ως μοντέλο την πουλάω, είναι πιο πολύ για επιβίωση και όχι αντιπροσωπευτικός για τον άνθρωπο που είμαι. Το μόντελινγκ ήταν εξαιρετικός τρόπος να βγάλω λεφτά και να αποκτήσω σταθερότητα. Η φήμη ήρθε με αυτό και ήταν πολύ περίεργο. Η φήμη δεν ήταν κάτι που περίμενα ή επιθυμούσα αν και βαθιά μέσα του πιθανόν κάθε 20χρονο κορίτσι θέλει έστω και λίγη διασημότητα".

Στη συνέντευξή της στο GQ μιλά και για το βιβλίο που γράφει. Πρόκειται για μία αυτοβιογραφία στην οποία προσθέτει και πολιτική άποψη: "Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου ως μοντέλο και ως κάποιος που έχει εμπορευματοποιήσει την εικόνα του και επίσης ως κάποιος που έχει πέσει θύμα της εικόνας του".



via Press24.gr https://ift.tt/2YID9yZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη