Επιστρέφουν στην οθόνη οι Άγριες Μέλισσες

Επιστρέφουν στην οθόνη οι Άγριες Μέλισσες

Μετά από πολύ καιρό χωρίς γυρίσματα και κατά συνέπεια χωρίς νέα επεισόδια επιστρέφουν στην τηλεόραση οι Άγριες Μέλισσες.

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια ώστε να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες είναι να περάσουν οι ηθοποιοί τα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβληθούν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live Tonight» ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές ανέφερε πως αυτή τη Δευτέρα ξεκινούν γυρίσματα με όλα τα μέτρα προστασίας, ενώ οι ηθοποιοί θα υποβληθούν προηγουμένως σε τεστ για κορονοϊό. Επιπλέον, οι πρόβες θα γίνονται με μάσκα. «Τη Δευτέρα ξεκινάμε γυρίσματα. Παρασκευή και Σάββατο θα μας κάνουν τεστ για κορονοϊό για να μη μπει κανένας μέσα που να έχει θέμα. Οπότε θα είμαστε εντάξει. Θα κάνουμε με μάσκες την πρόβα και θα τις βγάζουμε για λίγο. Θα πάρουμε όλα τα μέτρα προστασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη:

Επεσαν οι υπογραφές: Στον Alpha για τα επόμενα δύο χρόνια γνωστή παρουσιάστρια

Τραγικό λάθος από την ΕΡΤ: «Πέθανε» τους Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνη Παππά - «Συγγνώμη» ζητά η Διοίκηση

Δωρεάν ταινίες και σειρές σε υπολογιστές, tablets, κινητά



via Ειδησεις https://ift.tt/2yAs1JS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη