Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στο "φως" ιδιόχειρο σημείωμά της μετά τη συνάντησή της με τη Μητέρα Τερέζα -ΦΩΤΟ

Πρώην μπάτλερ της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα έδωσε στη δημοσιότητα ανέκδοτες επιστολές της, στις οποίες εκείνη αποκαλύπτει ότι μετά τη συνάντησή της με τη Μητέρα Τερέζα άρχισε να έχει νέες πνευματικές αναζητήσεις.

Ο 60χρονος Πολ Μπάρελ από το Τσέσαϊρ ανέβασε στο instagram μία επιστολή την οποία τού έστειλε η πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά την επίσκεψή της στο μοναστήρι όπου διαβιούσε η Μητέρα Τερέζα στην Καλκούτα το 1992. Η πριγκίπισσα είχε προσπαθήσει να επισκεφθεί τη μοναχή κατά το ταξίδι της με τον πρίγκιπα Κάρολο αλλά δεν είχε καταφέρει να τη συναντήσει, ωστόσο της είχαν κάνει ξενάγηση στο σπίτι της και της είχαν τραγουδήσει οι μοναχές στο μοναστήρι. Ο Μπάρελ αποκάλυψε ότι καθώς έψαχνε τα παλιά του αρχεία στη διάρκεια της καραντίνας ανακάλυψε αυτήν την επιστολή. "Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν πολύ κοντά με τη Μητέρα Τερέζα. Συναντήθηκαν αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια της ζωής της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Σε μία περίσταση, η πριγκίπισσα επισκέφθηκε το σπίτι της Μητέρας Τερέζα στο μοναστήρι στην Καλκούτα και συναντήθηκε με τις μοναχές του τάγματος. "Αυτό το ανέκδοτο χειρόγραφο σημείωμα της πριγκίπισσας σ' εμένα για τη συνάντηση αυτή, μπορεί να προσφέρει έμπνευση αυτές τις στιγμές της καραντίνας" έγραψε ο Μπάρελ. Στο σημείωμα αναφέρεται: "Σήμερα κάτι πολύ βαθύ άγγιξε τη ζωή μου. Πήγα στο σπίτι της Μητέρας Τερέζα και βρήκα την κατεύθυνση που αναζητούσα όλα αυτά τα χρόνια. Οι αδερφές μου τραγούδησαν κατά την άφιξή μου, μία βαθιά πνευματική εμπειρία και το πνεύμα μου ανέβηκε σε τόσο υψηλό επίπεδο" έγραφε η Νταϊάνα.Επίσης, σημείωνε: "Το φως έλαμπε μέσα από αυτές τις κυρίες, άγιοι που θέλουν μία καλύτερη λέξη, τέτοια αγάπη ήρθε μέσα από τα μάτια τους και το άγγιγμά τους ήταν γεμάτο ζεστασιά".

"Για εμένα, αυτές οι πνευματικές λέξεις φέρνουν φως και ενθάρρυνση αυτές τις σκοτεινές ώρες" πρόσθεσε ο Πολ σχολιάζοντας το σημείωμα. Ο Μπάρελ υπηρέτησε τη Βασίλισσα και μετά έγινε μπάτλερ της Νταϊάνα για 10 χρόνια έως τον θάνατό της το 1997. Έχει μιλήσει αρκετές φορές για τις σχέσεις του με τη βασιλική οικογένεια και έχει εκδώσει αρκετά απομνημονεύματα σχετικά.



via Press24.gr https://ift.tt/3fFM9ek
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη