Διαδικτυακά σεμινάρια από τον ΣΘΕΒ

Διαδικτυακά σεμινάρια από τον ΣΘΕΒ

Ο ΣΘΕΒ διοργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια με θεματολογίες: «Selling in crisis»&«Διαχείριση και ενδυνάμωση προσωπικού».

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε δύο ημέρες το καθένα,Τετάρτη 20 & Παρασκευή 22 και Δευτέρα 25 &Τετάρτη 27 Μαΐου αντίστοιχα, ώρες 17:00-21:00.Μέγιστος αριθμός εκπαιδευομένων ανά τμήμα είναι τα 15 άτομα.

Στο πλαίσιο των δύσκολων καιρών που διανύουμε ο Σύνδεσμος προσπαθεί να συμβαδίζει με τις εξελίξεις της αγοράς και να παραμένει ενημερωμένος, καλύπτοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Στην προσπάθειά του αυτή έχει προχωρήσει στη διοργάνωση των εν λόγω σεμιναρίων σεμιναρίων, ανταποκρινόμενος στα ενδιαφέροντα και στις εκπαιδευτικές ανάγκες των στελεχών των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε στελέχη, εργαζόμενους και προϊσταμένους τμημάτων που επιθυμούν να αναπτύξουν τις προσωπικές τους ικανότητες πάνω στις πωλήσεις και στη διαχείριση του προσωπικού μιας επιχείρησης.

Εισηγητής των σεμιναρίων είναι ο Πέτρος Ρούσης, σύμβουλος εκπαίδευσης.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για τη θεματολογία των σεμιναρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ στο τηλ. 2410555507 και email: education@sthev.gr(αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου).

«Selling in crisis»: Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι αύριο 19 Μαΐου. «Διαχείριση και ενδυνάμωση προσωπικού»: Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2LE4pXI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.