Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ψάχνουν τον προμηθευτή του δράστη

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ψάχνουν τον προμηθευτή του δράστη

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Βιτριόλι που λογικά δεν πωλείται στο εμπόριο χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα. Αναλυτικά τι έδειξαν τα αποτελέσματα του Γενικού Χημείου του Κράτους. Τι άλλο "έπιασαν" οι κάμερες. 

Ψάχνουν να βρούν τον προμηθευτή 

Bιτριόλι (θειικό οξύ) έδειξαν τα αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους, ότι ήταν το καυστικό υγρό που έριξε ο άγνωστος δράστης που φέρεται να είναι γυναίκα στην 34χρονη γυναίκα, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, τη στιγμή που περίμενε το ασανσέρ στο κτίριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως, στην Καλλιθέα.

 Όπως τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, οι έρευνες της ΕΛΑΣ στρέφονται αυτή την ώρα στο πώς μπόρεσε ο δράστης να προμηθετεί αυτή την καυστική ουσία, η οποία δεν πωλείται στο εμπόριο. «Ερευνούμε πλέον πώς και από πού μπόρεσε να προμηθευτεί το βιτριόλι. Είναι ένα σημείο που μπορεί να “ρίξει φως” στην υπόθεση”», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Τι "έπιασαν" οι κάμερες
Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά αν υπάρχει και άλλο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, που τυχόν έχουν καταγράψει την άγνωστη.

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση, θα περιμένουν μερικές ημέρες ώστε να συνέλθει η άτυχη γυναίκα και μετά θα συνομιλήσουν και πάλι μαζί της. Εκτιμούν ότι, όταν βελτιωθεί η κατάστασή της και ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ίσως, μπορέσει να θυμηθεί περισσότερα και να δώσει κάποια στοιχεία που πιθανόν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη της μαυφορεμένης δράστιδας, που αφού κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια την 34χρονη, όπως είπε σε αστυνομικούς το θύμα, της έριξε το βιτριόλι.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδησεις https://ift.tt/3gnM6E6
Από το Blogger.