Εστιατόριο στο Άμστερνταμ βρήκε τον τρόπο να λειτουργεί εν μέσω πανδημίας - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι χώροι εστίασης βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Μετά το την άρση των περιορισμών, όσες επιχειρήσεις ανοίξουν θα πρέπει να προσαρμόσουν τους χώρους τους έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργούν σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς.

Ένα εστιατόριο στην Ολλανδία βρήκε τον κατάλληλο τρόπο να λειτουργήσει στην εποχή του κορονοϊού. Έστησε γυάλινους θαλάμους, μέσα στους οποίος τοποθέτησε ένα τραπέζι, στο οποίο μπορούν να καθίσουν μέχρι τρία άτομα.

Οι σερβιτόροι φοράνε γάντια και προστατευτικές ασπίδες προσώπου, ενώ για να σερβίρουν τα πιάτα στους θαλάμους χρησιμοποιούν μια μακριά σανίδα. Έτσι εξασφαλίζουν πως θα υπάρχει η ελάχιστη δυνατή σωματική επαφή με τους πελάτες.

Μέχρι στιγμής όσοι έχουν δοκιμάσει να δειπνήσουν στους γυάλινους αυτούς θαλάμους τονίζουν πως η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ρομαντική με το δείπνο υπό το φως κεριών και με θέα στην θάλασσα. Οι ιδιοκτήτες το βάφτισαν "Serres Séparées" (σε ελεύθερη μετάφραση "θερμοκήπια σεπαρέ"), επειδή όπως υποστηρίζουν στα γαλλικά είναι πιο εύηχο.



via Press24.gr https://ift.tt/2WAoGlT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη