Κορονοϊος: Επιταχύνεται η διαδικασία ανάπτυξης εμβολίου - Τι λέει κορυφαίος λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ

Κορονοϊος: Επιταχύνεται η διαδικασία ανάπτυξης εμβολίου - Τι λέει κορυφαίος λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ

Επιταχύνεται η διαδικασία ανάπτυξης εμβολίου - Αισιόδοξος ο Dr. Fauci ότι θα υπάρχει για διαθέσιμο εμβόλιο μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο Dr Fauci ένας από τους κορυφαίους λοιμωξιολόγους των ΗΠΑ και διευθυντής του National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIH), δήλωσε χθες ότι, με σκοπό την επιτάχυνση της ανάπτυξης εμβολίου, θα προχωρήσουμε στην παραγωγή εκατοντάδων εκατομμυρίων δόσεων μέχρι τον Ιανουάριο.

Επίσης τόνισε ότι θέλουμε να κινηθούμε γρήγορα, αλλά παράλληλα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η επιτάχυνση της διαδικασίας θα επιτευχθεί μέσω αύξησης της παραγωγής των εμβολίων που έχουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι αποτελεσματικά πριν ακόμα ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών. Αυτός ο σχεδιασμός θα επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία για το εμβόλιο. Διαβάστε περισσότερα στο news4health



via Ειδησεις https://ift.tt/2yVPZ22
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη