Αίτημα φιλοξενίας Μουσείου Αντιδικτατορικού Αγώνα – Αντιτορπιλικού «ΒΕΛΟΣ» στο Λιμένα Βόλου

Αίτημα φιλοξενίας Μουσείου Αντιδικτατορικού Αγώνα – Αντιτορπιλικού «ΒΕΛΟΣ» στο Λιμένα Βόλου

Αίτημα για να φιλοξενηθεί στο λιμάνι του Βόλου, το πλωτό Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα – Α/Τ "ΒΕΛΟΣ", όταν λήξει η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, υπέβαλε προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, κ. Σωκράτης Αναγνώστου.

Όπως αναφέρει στο σχετικό έγγραφο, η παρουσία του Α/Τ «ΒΕΛΟΣ» στην πόλη μας θα αποτελέσει κίνηση ισχυρού συμβολισμού και θα δώσει την ευκαιρία στην πολυπληθή ενδοχώρα του Λιμένα Βόλου, να έρθει σε επαφή με ένα ζωντανό μνημείο της σύγχρονης Ιστορίας μας.
Σε ό,τι αφορά στην παραμονή του πλοίου στο λιμάνι του Βόλου, θα διατεθεί το ανατολικό κρηπίδωμα του Κεντρικού Προβλήτα για την παραβολή του, σε θέση που μπορεί να συνδεθεί με τα δίκτυα υδροδότησης – ηλεκτροδότησης και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτησή του. Παράλληλα η θέση αυτή βρίσκεται στο μέσον της παραλιακής ζώνης, σημείο με μεγάλη και άμεση επισκεψιμότητα.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2zNZ1Pb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη