Πρωτότυπη διαμαρτυρία σήμερα στην Λιβαδειά για την εστίαση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι και φίλες συμπολίτες

Σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 ,ως γνωστόν στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς , το Σωματείο επαγγελματιών εστίασης ''Νέα Εστίαση'', θα πραγματοποιήσει μια διαφορετική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στα πλαίσια μιας δράσης που έχει λάβει ήδη πολύ μεγάλη δημοσιότητα σε πανελλαδικό επίπεδο καθώς συμμετέχει όλη η εστίαση της χώρας, από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Έβρο και την Κρήτη έως την Κέρκυρα και την Λέρο.

Η δράση αυτή έχει αδειοδοτηθεί και τηρεί τις νόμιμες προδιαγραφές για τον σκοπό της.

Όμως προσοχή ! Για να πετύχει  η διαμαρτυρία μας χρειαζόμαστε την ΑΠΟΥΣΙΑ σας από τον χώρο της συγκέντρωσης μιας και θα αναπτυχθούν μόνο άδειες καρέκλες, στον περιφραγμένο χώρο που θα αστυνομεύεται και θα απαγορεύεται αυστηρώς η συνάθροιση κοινού.

Γι' αυτό καλούμε όλους τους συμπολίτες και επαγγελματίες της πόλης να μας βοηθήσουν , ώστε να ΜΗΝ προσέλθουν στον χώρο της  πλατείας κατά τη διάρκεια της σιωπηρής διαμαρτυρίας μας κατά τις ώρες από 18:00 ως και 10:00μμ

Η δράση θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στη σελίδα μας , ώστε μετά το τέλος της διαμαρτυρίας, να μπορείτε να παρακολουθήσετε, πλάνα και δηλώσεις για το τι ακριβώς έγινε και ποιος είναι ο σκοπός της.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την συμπαράσταση αλλά και την κατανόησή σας.

#menoumeoloimazi
#emptychairs
#coronavirus2020
Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕΙ


via e-hani https://ift.tt/3c4Vv0Z
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη