Παναγιώτης Στασινός για κορονοϊό: Ο Δήμος Λαμιέων υπήρξε από τους ελάχιστους δήμους στην Ελλάδα με τόση χαμηλή νοσηρότητα




Μια ημέρα πριν τη λήξη της καραντίνας ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, Γιώργος Κυριαζόπουλος, ενημερώνει πως ο μοναδικός συμπολίτης μας που νόσησε από τον Covid-19 βγαίνει θεραπευμένος και νικητής επιστρέφοντας στο σπίτι του και κοντά στους αγαπημένους του.




Να σημειώσω πως η νεαρή Ρομά που βρέθηκε θετική στον ιό βγαίνει και αυτή από την καραντίνα στην οποία βρίσκεται στην Αθήνα, χωρίς να έχει νοσήσει.

Ο Δήμος Λαμιέων υπήρξε από τους ελάχιστους δήμους στην Ελλάδα με τόση χαμηλή νοσηρότητα. Από αύριο λοιπόν ας είμαστε προσεκτικοί και βγαίνοντας από τη καραντίνα να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ ώστε να κρατήσουμε το δήμο μας καθαρό και υγιή!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη