Υλοποίηση τηλεδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ με της τους παραγωγικούς φορείς της Βοιωτίας


Μια πολύ «ζωντανή» και ουσιαστική τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με τους παραγωγικούς φορείς του νομού μας.

Οι φορείς εκφράστηκαν με κοινή εκτίμηση ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Ζήτησαν άμεσα μέτρα ρευστότητας στις επιχειρήσεις, φορολογικές ελαφρύνσεις και δυνατότητα χρηματοδότησης από το Ταμείο Επιχειρηματικότητας, με εγγύηση του δημοσίου. Τόνισαν επίσης ότι τα μέτρα ενίσχυσης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά στην επερχόμενη αύξηση της ανεργίας.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ αναπτύχθηκε το πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι» και εκτιμήθηκε η συναντίληψη που υπάρχει για την επίλυση των προβλημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Τέλος, συμφωνήθηκε να επαναληφθεί η τηλεδιάσκεψη περίπου ένα μήνα μετά το άνοιγμα της αγοράς και να εκτιμηθούν τα νέα δεδομένα.

Από τους παραγωγικούς φορείς της Βοιωτίας συμμετείχαν:

·       Αγνιάδης Παναγιώτης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιωτίας

·       Ζησιμόπουλος Θεόδωρος, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λειβαδιάς

·       Μουρτζούνης Γιάννης, Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Εστίασης Λειβαδιάς

·       Σαμιώτης Τάσος, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Θήβας

·       Χαρατσής Παναγιώτης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Θήβας.


Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ
-ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ




via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/363xWDp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη