Κορονοϊός: Ελπίδα και χαρά στη Δαμασκηνιά - Οικογένεια που χτυπήθηκε από τον ιό απέκτησε μωρό - ΒΙΝΤΕΟ

Η ελπίδα επέστρεψε στη Δραγασιά και τη Δαμασκηνιά, τα δύο χωριά που χτυπήθηκαν από τον κορονοϊό, καθώς οικογένεια που θρηνεί δύο νεκρούς από τον ιό καλωσόρισε την Τρίτη ένα νέο μέλος, ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα του νεκρού παππού του.

Το μωράκι που γεννήθηκε σε μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης σκόρπισε χαμόγελα στους γονείς και τους υπολοίπους συγγενείς. Ο πατέρας του νεογέννητου έχασε από τον ιό τον παππού και τον 64χρονο πατέρα του, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του καφενείου στη Δαμασκηνιά.

"Δεν έχουμε άλλα παιδιά αυτό είναι. Περιμέναμε μία χαρά να δώσουμε στους δικούς μας ανθρώπους, να δει ο πατέρας μου ένα εγγονάκι, να του δώσουμε και το όνομα του να χαρεί, αλλά δεν προλάβαμε δυστυχώς μας τον πήρε ο Θεός", είχε δηλώσει ο πατέρας του νεογέννητου.

"Είναι δικός μου άνθρωπος. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ. Όπως λέμε εδώ στο χωριό μας πέταξα από τη χαρά μου. Πάντα κυριαρχεί η ελπίδα. Η οικογένεια τους χτυπήθηκε όλη από τον κορονοϊό, όλα καλά είναι όλα στην εντέλεια αφού ήρθε το μωρό θα τα ξεχάσουμε όλα", είπε ο Πρόεδρος Δραγασιάς Δαμασκηνιάς

Δείτε το βίντεο από το STAR:via Press24.gr https://ift.tt/35EnbHt
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.