Δύο νέες υδρευτικές γεωτρήσεις σε Δήμητρα και Ψυχικό του δήμου Κιλελέρ

Δύο νέες υδρευτικές γεωτρήσεις σε Δήμητρα και Ψυχικό του δήμου Κιλελέρ

Την κατασκευή δυο νέων υδρευτικών γεωτρήσεων στους οικισμούς Δήμητρα και Ψυχικό στο Δήμο Κιλελέρ δημοπρατεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 245.000 ευρώ από το οποίο ωφελούνται περίπου 15.000 κάτοικοι του Δήμου Κιλελέρ.

Από την πρώτη υδρευτική γεώτρηση στον οικισμό Δήμητρα θα καλυφθεί μέρος των υδρευτικών αναγκών σε Νάματα, Γλαύκη, Πλατύκαμπο, Γαλήνη, Χάλκη, Πρόδρομο, Μόδεστο, Μελία, Αχίλλειο, Νίκη, Σωτήριο, Κιλελέρ και Κοκκίνες ενώ από τη δεύτερη υδρευτική γεώτρηση στον οικισμό του Ψυχικού θα καλυφθεί μέρος των υδρευτικών αναγκών των οικισμών: Αγίας Παρασκευής, Αγίου Γεωργίου, Δίλοφου, Ζαππείου, Κυπαρίσσου, Χαράς και Ψυχικού.
«Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και τις υπηρεσίες υλοποιούμε ένα έργο ζωής. Με την κατασκευή των δυο νέων υδρευτικών γεωτρήσεων στους οικισμούς Δήμητρα και Ψυχικό δίνουμε λύση στο πρόβλημα της ύδρευσης σε περιοχές του Δήμου Κιλελέρ» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. «Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε στη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας η κρίση του Covid-19, εμείς, αναπροσαρμόζοντας τη στρατηγική μας και στηριζόμενοι στους εργαζόμενους της προσφοράς στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν σταματήσαμε να εξυπηρετούμε τους συμπολίτες μας».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3fYNInU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη