"Βόμβα" από τη ΦΙΦΑ: Απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη για έναν χρόνο

Ποινή - σοκ δέχθηκε ο Άρης από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της ΦΙΦΑ, που του επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους, ουσιαστικά μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!

Η ΦΙΦΑ έκρινε ότι καταστρατήγησε τους κανονισμούς και δεν σεβάστηκε τις υποχρεώσεις που είχε σε ανοικτές υποθέσεις χρεών στα προηγούμενα έτη και έτσι του απαγορεύει τόσο να αγοράσει, όσο και να πουλήσει παίκτες (να εγγράψει νέους παίκτες ουσιαστικά) τόσο σε επίπεδο πρώτης ομάδας, όσο και σε επίπεδο νέων, για τις δύο προσεχείς μεταγραφικές περιόδους!

Ωστόσο, το σοκ δεν αφορά μόνο τον Άρη, αλλά και την ΕΠΟ, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία επέβαλε πρόστιμο 480.000 ευρώ, καθώς ενώ είχε ενημερώσει την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την ποινή, εκείνη επικύρωσε τις μεταγραφές του Άρη.

Όπως καταλαβαίνει κανείς η θέση του Άρη είναι πλέον δεινή, αφού η ποινή επιβάλλεται από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ενώ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα από το γεγονός ότι οι "κιτρινόμαυροι" έχουν αυτό το καλοκαίρι διψήφιο αριθμό συμβολαίων που λήγουν, ενώ ήδη έχουν χάσει τον Φραν Βέλεθ.

via Press24.gr https://ift.tt/2YLurzX

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.