Λαμία: Ξεκινάει τις ομαδικές προπονήσεις


Έπειτα από το «πράσινο φως» που δόθηκε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, στη Λαμία ξεκινούν τις ομαδικές προπονήσεις με ικανοποίηση για τη φυσική κατάσταση των παικτών.

Στη Λαμία είχαν ξεκινήσει προπονήσεις ανά γκρουπ σε διαφορετικές ώρες (δύο το πρωί και δύο το απόγευμα) έπειτα από τα αποτελέσματα των τεστ για τον Covid 19 που βγήκαν σε όλους αρνητικά. Τα νέα από το Υφυπουργείο Αθλητισμού που έδωσε το «πράσινο φως» για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων από τη Δευτέρα (18/5) βάζουν την ομάδα της Φθιώτιδας πλέον σε μια κανονικότητα, τηρώντας φυσικά πάντα τα απαραίτητα μέτρα με βάση το πρωτόκολλο.

Έτσι η Λαμία επιστρέφει και αυτή τις ομαδικές προπονήσεις, με τον Άκη Μάντζιο και το τεχνικό του επιτελείο να είναι ικανοποιημένο από τα επίπεδα της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.

Φυσικά το πρόγραμμα των ατομικών προπονήσεων που ακολουθούσαν οι παίκτες και οι προπονήσεις ανά γκρουπ που γίνονταν τελευταία ήταν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Πλέον θα μπουν στο πρόγραμμα ασκήσεις με μπάλα και σταδιακά οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν προκειμένου η Λαμία να είναι έτοιμη για τα πλέι άουτ τον Ιούνιο εφόσον δοθεί το «ok» για την επανέναρξη της Super League.

sportsroom.gr
Από το Blogger.