Τσιόδρας: Βέβαιη η επάνοδος του κορονοιού

Τσιόδρας: Βέβαιη η επάνοδος του κορονοιού

Βέβαιη η επάνοδος του κορονοϊού σύμφωνα με όσα δήλωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στο Υπουργείο Υγείας, ο ειδικός λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. 

Όπως εξήγησε ο ιός δεν έχει εξαλειφτεί. Παρόλα αυτά εμφανίστηκε καθησυχαστικός και τόνισε ότι η πορεία της εξάπλωσης του ιού στη χώρα μας μέχρι τώρα είναι σχετικά χαμήλή σύμφωνα με τον δείκτη R0. 

Τρία νέα κρούσματα στη χώρα μας σήμερα Πέμπτη (21/5) - 168 συνολικά οι νεκροί

Τονίζεται ότι τρία νέα κρούσματα του κορονοϊού καταγράφονται στην χώρα μας. Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε ο Σ. Τσιόδρας:

Ανακοινώνονται 3 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.853 εκ των οποίων το 55% αφορά άνδρες. Από αυτά, 612 (21.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 14736 (50%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

21 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 72 ετών. 8 (38%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 95.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

 



via Ειδησεις https://ift.tt/2LKlq2s
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη