Ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη, την Πρόεδρο και το ΔΣ του Δήμου Καμένων Βούρλων

Επιστολή αναγνώστη

Άγναντη Μάιος 2020.

Μέσα στην καραντίνα η ορεινή μας κοινότητα συνάντησε τις δυσκολίες της απομόνωσης και των ελλείψεων στην υλικοτεχνική υποδομή των τηλεπικοινωνιών, με τα παιδιά μας να μην έχουν τις ευκαιρίες που είχαν άλλοι μαθητές για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους.

Τώρα που η καραντίνα τελειώνει, φαίνονται ακόμη πιο μεγάλα τα προβλήματα για τους γονείς τους.
Οι φωτογραφίες, αδιάψευστος μάρτυρας για τους αγροτικούς δρόμους που οδηγούν στα στρέμματα του μόχθου και στα ποιμνιοστάσια, στην πρωτογενή παραγωγή που στηρίζει όχι μόνο την μικρή τοπική κοινωνία αλλά ολόκληρο το Δήμο Καμένων Βούρλων.

Δυστυχώς κύριοι του Δήμου αυτοί οι δρόμοι δε είναι για να χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ από φυσιολάτρες και περιηγητές ή από κλαμπ 4Χ4 που διψούν για περιπέτεια. Καλοδεχούμενοι και αυτοί, αλλά πρωτίστως έχουν χαραχθεί για την πρόσβαση γεωργικών μηχανημάτων, φορτηγών και γενικά οχημάτων που σχετίζονται με την παραγωγή και φυσικά για να διέρχονται πυροσβεστικά οχήματα.
Και αν δε σέβεστε το μόχθο μας που σε λίγο καιρό δε θα μπορούμε να τον κατεβάσουμε από τα χωράφια μας, υποχρεούστε από το νόμο να στρώσετε τους δρόμους για τη δημιουργία ζωνών πυρόσβεσης.

Δυστυχώς στις επανειλημμένες οχλήσεις μου, μετά τις ψεύτικες υποσχέσεις, τώρα αποφεύγετε ακόμη και να μου απαντήσετε. Το γεγονός ότι βρέθηκα στην ίδια παράταξη, με τη δημοτική αρχή, ενισχύει ακόμη περισσότερο τη συγκεκριμένη φωνή, που είναι φωνή απόγνωσης προκειμένου να τηρήσουμε την υπόσχεση που δώσαμε σε όσους μας ψήφισαν αλλά και σε αυτούς που δε μας ψήφισαν. Ότι δηλαδή θα κάνουμε όσα μπορούμε περισσότερα για τον τόπο μας.

Ως πρόεδρος της Κοινότητας Άγναντης εφόσον συνεχίζεται να κωφεύετε στις εκκλήσεις μου για παρεμβάσεις που θα έπρεπε ήδη να είχατε κάνει, επιφυλάσσομαι να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων του τόπου μου.

Γιάννης Παπασταμάτης
Πρόεδρος Κοινότητας Άγναντης


via ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog https://ift.tt/36hQOPs
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη