Βράδυ με κόντρες στην παραλιακή - Βεβαιώθηκαν δεκάδες παραβάσεις

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, συνεχίστηκαν και το βράδυ της Τρίτης οι κόντρες στην παραλιακή. Κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση -πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων, στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου στην Βάρκιζα, έγιναν 217 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 93 παραβάσεις.

Σύμφωνα με την Τροχαία, οι 22 παραβάσεις ήταν για πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση), 5 για στέρηση άδειας οδήγησης, 5 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 31 για φιμέ τζάμια, 2 για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, 24 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις και 4 για παραβάσεις μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κορονοϊού.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 34 άδειες ικανότητας οδήγησης, 41 άδειες κυκλοφορίας και 39 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 5 οχήματα και 2 μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα.

Η Τροχαία προειδοποιεί πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.via Press24.gr https://ift.tt/2WBtJT4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.