Βράδυ με κόντρες στην παραλιακή - Βεβαιώθηκαν δεκάδες παραβάσεις

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, συνεχίστηκαν και το βράδυ της Τρίτης οι κόντρες στην παραλιακή. Κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση -πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων, στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου στην Βάρκιζα, έγιναν 217 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 93 παραβάσεις.

Σύμφωνα με την Τροχαία, οι 22 παραβάσεις ήταν για πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση), 5 για στέρηση άδειας οδήγησης, 5 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 31 για φιμέ τζάμια, 2 για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, 24 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις και 4 για παραβάσεις μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κορονοϊού.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 34 άδειες ικανότητας οδήγησης, 41 άδειες κυκλοφορίας και 39 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 5 οχήματα και 2 μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα.

Η Τροχαία προειδοποιεί πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.



via Press24.gr https://ift.tt/2WBtJT4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη