Διαμαρτυρία μετά μουσικής στα Τρίκαλα

Διαμαρτυρία μετά μουσικής στα Τρίκαλα

Τραγουδώντας τη Συννεφιασμένη Κυριακή οι μουσικοί των Τρικάλων συγκεντρώθηκαν σήμερα το βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης, προχωρώντας σε διαμαρτυρία για τα ελλιπή μέτρα στήριξης του κλάδου.

Μετά την χθεσινοβραδινή τους συγκέντρωση στο προαύλιο του Μύλου Ματσόπουλου, στο πλαίσιο της οποίας διερευνήθηκε η δυνατότητα σύστασης τοπικού σωματείου, προκειμένου συλλογικά και οργανωμένα να προωθήσουν λύσεις στα προβλήματά τους, σήμερα το βράδυ πάνω από εκατό μουσικοί της πόλης προχώρησαν σε μουσική διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία, έχοντας τη στήριξη μελών συλλογικοτήτων και κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων με τραγούδια και συνθήματα για την ανάγκη αγώνα, ώστε να λυθούν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Κεντρικό πρόβλημα το γεγονός ότι ως εργαζόμενοι είναι αόρατοι, με τη μαύρη εργασία να ανθεί στον κλάδο τους, ως αποτέλεσμα της οποίας αρκετοί εξ αυτών να μην μπορέσουν να ενταχθούν στο επίδομα των 800 ευρώ.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Lr2PrS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη