Δήμος Λαμιέων: Υποβολή αιτήσεων για Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης


Υποβολή αιτήσεων για Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης

Αναφορικά με τις αιτήσεις για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και το Επίδομα Στέγασης για το μήνα Μάιο σας ενημερώνουμε, ότι είναι αναγκαία η επανυποβολή των αιτήσεων, οι οποίες υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν το Σεπτέμβριο του 2019 και έπρεπε να ανανεωθούν  το Μάρτιο του 2020.

Προκειμένου να γίνει η επανυποβολή των αιτήσεων, οι οποίες θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 11 Μαΐου έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου, καλούνται οι δικαιούχοι να επικοινωνήσουν ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου στα τηλέφωνα :2231033590,  2231351050  και  2231026480 για να πληροφορηθούν για τις δυνατότητες υποβολής της αίτησης τους, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση επιθυμούν σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων. Εναλλακτικά τα e-mail επικοινωνίας είναι τα ακόλουθα: kentrokoinotitas@lamia-city.gr , e.gogoulou@lamia-city.gr.

Παράλληλα σας γνωστοποιούμε, ότι η αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους οκτακοσίων (800) ευρώ καθώς και η έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους τετρακοσίων (400) ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους δεν υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή οποιασδήποτε παροχής κοινωνικού ή προνοιακού χαρακτήρα.
Νεότερη Παλαιότερη