Οριστικό - Υπέγραψε ο Μαρτίνς το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Τελείωσε και το τυπικό μέρος της ανανέωσης του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και σήμερα έδωσαν και τα χέρια.

Ο Πορτογάλος προπονητής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Πλέον αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» με την οποία θα επισημοποιείται η συμφωνία με τον 49χρονο κόουτς.

Οι δύο πλευρές ήταν απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία που είχαν την τελευταία διετία. Αυτά τα δύο χρόνια ο Ολυμπιακός έχει παίξει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και φέτος το συνδυάζει με τίτλους, αλλά και με μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Μαρτίνς οδεύει για την τρίτη του σεζόν την "ερυθρόλευκη" φόρμα και ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Προέχει φυσικά να ολοκληρωθεί η σεζόν που έχει διακοπεί λόγω του κορονοϊού, αλλά ο Πορτογάλος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έθεσαν επί τάπητος και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Να σημειώσουμε πως έχουν αυξηθεί και οι απολαβές του κόουτς σε ένα νέο πολύ καλύτερο συμβόλαιο.

via Press24.gr https://ift.tt/3bhA8bw

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη