Άγρια κόντρα Θεοχάρη - Βελόπουλου για γιατροσόφια και ... ανασχηματισμό

Άγρια κόντρα Θεοχάρη - Βελόπουλου για γιατροσόφια και ... ανασχηματισμό

Άγρια κόντρα στη Βουλή με πρωταγωνιστές τον Χάρη Θεοχάρη και τον Κυριάκο Βελόπουλο. 

Ο υπουργός Τουρισμού δεν άφησε αναπάντητες τις επιθέσεις κατά του Σωτήρη Τσιόδρα και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιτέθηκε τον Χάρη Θεοχάρη, ρωτώντας τον αν γνωρίζει αν ο πρωθυπουργός τον έχει κατα νού για τον επόμενο ανασχηματισμό.

Βελόπουλος:  «Η κυβέρνηση ακούει την επιστήμη και όχι τα γιατροσόφια»

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοχάρης δήλωσε: «Σε αυτή την υγειονομική επιτροπή είναι 25 άνθρωποι, όλοι τους λαμπροί επιστήμονες και χωρίς κομματικές περγαμηνές. Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε πως κυβερνά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι ακούει την επιστήμη. Την επιστήμη, όχι τα γιατροσόφια. Ακούγοντας την επιστήμη φέραμε αυτό το αποτέλεσμα και αυτό το αποτέλεσμα δεν θα το ρισκάρουμε ούτε για εσάς ούτε για εμάς, γιατί σεβόμαστε και τον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας», τόνισε ο ίδιος.

Ο κ. Βελόπουλος, φάνηκε να ενοχλείται από τη λέξη «γιατροσόφια», και επιτέθηκε ξανά τόσο κατά του κ. Τσιόδρα όσο και κατά του κ. Θεοχάρη με αναφορές και σε ανασχηματισμό.

Όπως είπε o ίδιος ο Κ.Βελόπουλος: «Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ο κ. Θεοχάρης και πού έχει δουλέψει στη ζωή του. Εγώ, καθημερινά, εργάζομαι για τη δική μου δουλειά και δεν σηκώνω κουβέντα από κανέναν». Μάλιστα, χαρακτήρισε «γιατροσόφια» τα εμβόλια για τον Η1Ν1 που είχε παραγγείλει η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση.

Βελόπουλος: Στον επόμενο ανασχηματισμό θέλω να είστε υπουργός, δεν ξέρω αν θέλει ο Μησοτάκης

Ο κ. Βελόπουλος, μάλιστα, συνέχισε λέγοντας: «Τα γιατροσόφια, όπως υπονοήσατε, είναι τα γιατροσόφια των εμβολίων επί Νέας Δημοκρατίας που φέρεται να κόστισαν 50 εκατομμύρια εμβόλια και καλά που ήταν η Ξενογιαννακοπούλου και τα μπλόκαρε.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, οι ίδιοι άνθρωποι ήταν και τότε Τσιόδρας και Κοντοζαμάνης, μην τα ξεχνάτε αυτά. Εγώ δεν χτυπάω προσωπικά κανέναν. Μπορείτε όσο θέλετε να κολακεύετε τον πρωθυπουργό, μπορεί να φοβάστε και τον ανασχηματισμό. Τον θεωρώ και εγώ μεταρρυθμιστή τον πρωθυπουργό. Αλλά πρέπει να ακούει περισσότερο. Αν σας ενοχλεί, αυτό είναι δικό σας θέμα. Εγώ στον επόμενο ανασχηματισμό θέλω να είστε υπουργός, δεν ξέρω αν θέλει εκείνος».

Σημειώνεται ότι στις 8 Μαΐου, ο Κυριάκος Βελόπουλος -από το βήμα της Βουλής- προχώρησε σε απαράδεκτες δηλώσεις κατά του καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα. «Δυστυχώς για τη ΝΔ ο Τσιόδρας είναι ο Ίκαρος.

Τον άνθρωπο αυτόν που είναι επιστήμονας και τον συμπαθούμε όλοι τον κάψατε από την πολύ δημοσιότητα. Έβγαινε και έλεγε άλλα ντ' άλλων» ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στον κ. Τσιόδρα όσο και στον έτερο καθηγητή λοιμωξιολογίας Νίκο Σύψα, τονίζοντας ότι χρηματίζονται από φαρμακοβιομηχανίες.

 

 via Ειδησεις https://ift.tt/2yoOrxx
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.