Το πόθεν έσχες του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα

Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, στο «πόθεν έσχες» χρήσης 2018, δηλώνει συνολικά εισοδήματα 43.645 ευρώ και η σύζυγός του Φανή Σταθοπούλου 38.433 ευρώ.

Ο κ. Τασούλας δηλώνει 225 μετοχές της Τράπεζας Ηπείρου, ενώ η σύζυγός του διαθέτει μια τραπεζική θυρίδα. Από εισοδήματα προηγούμενων ετών ο κ. Τασούλας έχει κατάθεση 44.616 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα, ενώ η σύζυγός του έχει κατάθεση 10.158 ευρώ στην ίδια τράπεζα. Ο πρόεδρος της Βουλής διατηρεί ένα διαμέρισμα στα Ιωάννινα, δύο διαμερίσματα στην Πρέβεζα και ένα διαμέρισμα στην Κηφισιά. Η κ. Σταθοπούλου διατηρεί ένα διαμέρισμα και μία γκαρσονιέρα στην Κηφισιά, ένα οικόπεδο στους Θρακομακεδόνες, ένα διαμέρισμα στη Σύρο, μία αποθήκη και δύο μικρά καταστήματα στο Κερατσίνι. Ο κ. Τασούλας διαθέτει ένα ΙΧΕ 1.250 κ.ε. και η σύζυγός του ένα ΙΧΕ 1.400 κ.ε.

Τέλος, η κα Σταθοπούλου έχει οφειλή από δάνειο 142.600 ευρώ.



via Press24.gr https://ift.tt/3copNfl
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη