Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ο Βελόπουλος δεν υπήρξε φοιτητής μας - Τι απαντά ο ίδιος

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ο Βελόπουλος δεν υπήρξε φοιτητής μας - Τι απαντά ο ίδιος

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ανακοίνωσή του, «αδειάζει» τον Κυριάκο Βελόπουλο, αναφορικά με τίτλους σπουδών που αναφέρει στο βιογραφικό του, καθώς υποστηρίζει ότι ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του πανεπιστημίου.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ανακοίνωση που δημοσίευσε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, διευκρινίζει ότι «ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι το μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κυριάκος Βελόπουλος φέρεται να έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Τέλος ανακοίνωσης».

Το βιογραφικό του Κυριάκου Βελόπουλου

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρει στο βιογραφικό του στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων , ότι έχει λάβει πτυχίο και μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Βελόπουλος βιογραφικό

Στο βιογραφικό που είναι δημοσιευμένο στην προσωπική του ιστοσέλιδα (velopoulos.gr), αναφέρει ότι «το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου».

«Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, με ανάρτηση του στο Twitter εμφανίζει έναν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Δημοσιογραφία.

Όμως, είναι διαφορετικό τμήμα από αυτό που αναφέρει στο βιογραφικό του.

{https://twitter.com/velopky/status/1262727786621480962?s=20} 



via Ειδησεις https://ift.tt/2LHjoAb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη