Σάλος με τον Βρετανό "Τσιόδρα": Τον υπερασπίζεται η... πεθερά του στο ροζ σκάνδαλο- ΦΩΤΟ

Στο πλευρό του καθηγητή Νιλ Φέργκιουσον που αναστάτωσε τη Βρετανία παραβιάζοντας τα μέτρα περιορισμού που ο ίδιος εισηγήθηκε φέρνοντας την ερωμένη του σπίτι του μέσα στην καραντίνα, στέκεται η πεθερά του ισχυριζόμενη ότι ο γαμπρός της δέχεται επίθεση επειδή προσκάλεσε μια γυναίκα στο διαμέρισμά του. Η Αϊλίν Πίρι, 79 ετών, είπε ότι ο καθηγητής του Imperial College, που παραιτήθηκε από τον κυβερνητικό του ρόλο μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του, εργάζεται ατελείωτες ώρες σχεδιάζοντας πώς θα βγάλει τη χώρα από την πανδημία. Και ακολούθως υπερασπίστηκε το δικαίωμά του να έχει μια γυναίκα, πέρα από την κόρη της, Κιμ Πόλγκριν, να τον επισκέπτεται στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο, λέγοντας ότι ο καθηγητής και η σύζυγός του είναι πια απομακρυσμένοι.

"Είναι αλήθεια τόσο σπουδαίο; Πιστεύω πρέπει να αλλάξουμε την οπτική μας. O Νιλ έχει οργανώσει, όχι εντελώς μόνος του αλλά σε μεγάλο βαθμό, τον τρόπο για να βγούμε από αυτήν την τεράστια και απαίσια κατάσταση. Κατανάλωσε τόσο από τον προσωπικό του χρόνο γι' αυτό. Ποτέ δεν έχει αίσθηση του χρόνο. Δεν έχει σημασία τι ώρα είναι, απλώς δουλεύει. Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που έχει κάνει τόσο σπουδαία δουλειά για τη χώρα μπορεί να κακοποιείται με αυτόν τρόπο" σημείωσε και πρόσθεσε:

Είπε ακόμη ότι συνήθως ο επιστήμονας χωρίζει τον χρόνο του ανάμεσα στο διαμέρισμα στο Λονδίνο και το οικογενειακό σπίτι στην Οξφόρδη. Από την αρχή του έτους πάντως, παραμένει στην πρωτεύουσα δουλεύοντας ατελείωτες ώρες και βλέποντας σπανίως την οικογένειά του. "Εικάζω ότι δεν θα έπρεπε να το έχει κάνει αλλά έχει τον ιό και έχει τεράστιες ευθύνες και ελάχιστους φίλους. Αυτή ήταν άλλη μία και την προσκάλεσε. Είναι ερωμένη; Μπορεί, δεν τον ξέρω αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι τα έχει δώσει όλα για τη χώρα και έτσι του το ξεπληρώνουμε. Έπρεπε να έχει μια γυναίκα να τον δει; Αν καλέσω έναν άνδρα στο σπίτι μου, γκρεμίζεται ο κόσμος; Πρέπει να αλλάξουμε την οπτική μας".

Η πεθερά του καθηγητή Lockdown, όπως είναι το παρατσούκλι του, είπε πως αυτός και η κόρη της, που έχουν έναν γιο 16 ετών μαζί, είναι σε διάσταση εδώ και κάποια χρόνια αλλά είναι πολύ υποστηρικτικοί με τον γιο τους. "Είμαστε εξαιρετικά κοντά σαν οικογένεια. Περνάμε τα Χριστούγεννα μαζί. Ο Νιλ μαγειρεύει και μετά κάθεται στο πάτωμα παίζοντας με τον γιο του. Τόσο υπέροχος είναι. Αυτός και η σύζυγός του δεν είναι αγαπημένο ζευγάρι. Δεν είναι εδώ και χρόνια αλλά πάντα τη στηρίζει και την τιμά. Είναι ένας υπέροχος άνδρας και εγώ τον θαυμάζω γι' αυτό" είπε η πεθερά του που σημείωσε ότι ο γάμος μπορεί να πετύχει μπορεί και όχι "αλλά όσο μας αφορά έχει στηρίξει όλους μας και θλίβομαι από όσα περνά τώρα. Ο χλευασμός που δέχεται είναι εντελώς λανθασμένος" .

Υπενθυμίζεται πως ο Νιλ Φέργκιουσον ενώ εισηγήθηκε και επέβαλε αυστηρή καραντίνα στη Βρετανία ζήτησε από την ερωμένη του να έρθει από το νότιο Λονδίνο στο διαμέρισμά του ώστε να τον συναντήσει. Εικάζεται ότι υπήρξαν δύο ραντεβού τους και ενώ είχε τεθεί καραντίνα στη χώρα.



via Press24.gr https://ift.tt/3bitNgd
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη