Τα Φιλαράκια: Τα σχέδια των παραγωγών για την πολυαναμενόμενη επανασύνδεση -ΦΩΤΟ

Μέσα στον Μάιο αναμενόταν να έρθει στις μικρές οθόνες μας το ολόφρεσκο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς "Τα Φιλαράκια" μετά την πολυαναμενόμενη επανασύνδεση. Τον Φεβρουάριο, όλο το καστ είχε ανεβάσει την ίδια φωτογραφία όπου βρίσκονται επιβιβασμένοι σε ένα αυτοκίνητο και όλοι μαζί σπεύδουν για το reunion.Ωστόσο, ο κορονοϊός πάγωσε τα σχέδια και μαζί και τα γυρίσματα και πλέον δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία για το πότε θα δούμε αυτό το επεισόδιο, αν και ακόμη το HBO Max το έχει στη λίστα προβολής για τις 27 Μαΐου.

Το σπέσιαλ επεισόδιο δεν έχει γυριστεί και μάλιστα τα γυρίσματα έχουν ανασταλεί επ αόριστον αφού έχει μπει "λουκέτο" στην τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή. Όμως η WarnerMedia Entertainment και ο διευθυντής του αρμόδιου τμήματος Μπον Γκρίνμπλατ είπαν στο Variety,ότι ενδέχεται τα γυρίσματα να ολοκληρωθούν έως το τέλος του καλοκαιριού, αναλόγως των συνθηκών. Ο Γκρίνμπλατ είπε πως αυτό το ειδικό επεισόδιο θέλει να έχει την ευκαιρία που του αξίζει, να γυριστεί μπροστά σε κοινό, όπως όλα τα επεισόδια της σειράς.

Μαζί με τη θρυλική εξάδα πρωταγωνιστών, επιστρέφουν και οι παραγωγοί της σειράς Κέβιν Μπράιτ, Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν, ενώ τα γυρίσματα τα γίνουν στο στούντιο Stage 24, εκεί που είχαν γυριστεί και όλα τα επεισόδια της σειράς.



via Press24.gr https://ift.tt/2y4dTII
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη