Eurovision 2020: Εγινε διαδικτυακά ο πρώτος ημιτελικός - Το Σάββατο η μεγάλη βραδιά

Eurovision 2020: Εγινε διαδικτυακά ο πρώτος ημιτελικός - Το Σάββατο η μεγάλη βραδιά

Η Eurovision 2020 ακυρώθηκε, ωστόσο θα πραγματοποιηθεί το show Europe shine a Light. Τι θα δούμε στη μεγάλη βραδιά του Σαββάτου.

Μπορεί η Eurovision 2020 να ακυρώθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, ωστόσο, η EBU φρόντισε να ετοιμάσει το show "Europe shine a Light" για να τιμήσει τις διαγωνιζόμενες χώρες.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης (12/05) παρουσιάστηκαν online τα τραγούδια που κανονικά θα διαγωνίζονταν στον "Α' Ημιτελικό" και οι χώρες που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

Λευκορωσία, Λιθουανία, Σουηδία, Σλοβενία, Σκόπια, Αυστραλία, Ιρλανδία, Ρωσία, Νορβηγία, Κύπρος, Κροατία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Ισραήλ, Ουκρανία, Ρουμανία, Βέλγιο.

Επιπλέον παρουσιάστηκαν το τραγούδι της διοργανώτριας χώρας, της Ολλανδίας αλλά και δύο από τις Big 5, αυτά της Γερμανίας και της Ιταλίας.

Επίσης, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, όπως ήταν το "Switch Your Genre", όπου οι συμμετοχές ακούστηκαν σε μια άλλη εκδοχή από αυτή που έχουν.

Ο "Β΄Ημιτελικός" θα προβληθεί online την Πέμπτη (14/05) και θα δούμε τις χώρες του 2ου ημιτελικού και τις υπόλοιπες 3 χώρες από τις Big 5, τη Γαλλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η μεγάλη βραδιά

Οι δύο αυτές εκπομπές αποτελούν τον προάγγελο της μεγάλης βραδιάς του ερχόμενου Σαββάτου (16/05) κατά την οποία θα προβληθούν 41 τραγούδια που επρόκειτο να συμμετάσχουν στη φετινή Eurovision.

Σκοπός δε θα είναι να βαθμολογηθεί το καλύτερο κομμάτι μιας και δεν θα υπάρχει βαθμολογία, αλλά να ενωθεί όλη η Ευρώπη για δύο ώρες στο ίδιο σημείο, μέσα από τον υπολογιστή.

Το πρόγραμμα θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε ζωντανά το Σάββατο 16 Μαΐου στις 22:00 μέσα από της συχνότητας της ΕΡΤ1 και από το Web TV της ΕΡΤ.

Στη μεγάλη βραδιά θα συμμετάσχουν και η Ελένη Φουρέιρα (για τρίτη φορά) και η Έλενα Παπαρίζου.



via Ειδησεις https://ift.tt/2Z1Vx5V
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη