Μητσοτάκης Live: Τα δύσκολα είναι πίσω μας - O Τσιόδρας παραμένει στενότατος συμβουλός μου

Μητσοτάκης Live: Τα δύσκολα είναι πίσω μας - O Τσιόδρας παραμένει στενότατος συμβουλός μου

 «Ο Σωτήρης ήταν από νωρίς βέβαιος πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα όσα πίστευε στις αρχές σχετικά με την έξαρση κορονοϊού ο ειδικός Λοιμοξοιωλόγος. Ξεκάθαρος ο πρωθυπουργός για τα σχολεία. «Θα φτιάξουμε ένα Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας τόνισε. 

Σε εξέλιξη η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά το τέλος της καραντίνας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με βασικό θέμα συζήτησης την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα, την περίοδο της καραντίνας αλλά και την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα.
«Έχουμε καταφέρει να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα περιστατικά αλλά θέλω να τονίσω ότι ο κίνδυνος δεν έχει περάσει οριστικά. Προχωράμε σε λελογισμένη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, θα πρέπει όμως όλοι να λάβουμε υπόψη ότι οι κεντρικές οδηγίες των ειδικών, τα μέτρα ατομικής υγιεινής, η μάσκα όπου χρειάζεται, οι κοινωνικές αποστάσεις ήρθαν για να μείνουν» τόνισε , ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star και τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα.

«Τα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω μας και θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες που άκουσαν τις συμβουλές των ειδικών. Άλλαξαν τις συμπεριφορές τους, άλλαξαν τις ζωές τους» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε «Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την εθνική επιτυχία εάν δεν είχαμε δουλέψει όλες και όλοι μαζί και αυτό είναι μια σημαντική παρακαταθήκη για τη χώρα».

Μιλώντας για τον τουρισμό είπε ότι θα αρχίσουμε να ανοίγουμε σταδιακά από τις 15 Ιουνίου, από την 1 Ιουλίου θα έχουμε και απευθείας πτήσεις στα νησιά μας.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω μας και τα αφήσαμε πίσω μας όλοι μαζί, υπογράμμισε, και ευχαρίστησε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες που άκουσαν τις συμβουλές των ειδικών.

Ειδησεις https://ift.tt/2zjRW9e
Νεότερη Παλαιότερη