Διευκρινίσεις Mohegan Gaming σχετικά με ανακοίνωση

Διευκρινίσεις Mohegan Gaming σχετικά με ανακοίνωση

«Σας ενημερώνουμε ότι το κείμενο που απεστάλη σήμερα το πρωί δεν αποτελεί επίσημη ανακοίνωση της Mohegan Gaming & Entertainment, αλλά κείμενο που συνέλεξε από πληροφορίες η εταιρεία μας», διευκρινίζει η εταιρεία δημοσίων σχέσεων που απέστειλε την ανακοίνωση στα ΜΜΕ.

Η επίμαχη ανακοίνωση ανέφερε:

«H Mohegan Gaming & Entertainment διατηρεί τη δέσμευσή της απέναντι στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού, όπως επιβεβαίωσε πριν λίγες μέρες ο Πρόεδρος και CEO της εταιρείας, Mario Kontomerkos.

Η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης και λειτουργίας διακεκριμένων ολοκληρωμένων συγκροτημάτων ψυχαγωγίας παγκοσμίως διαθέτει την οικονομική ισχύ και δυνατότητα να υλοποιήσει όλα τα τρέχοντα έργα που αναπτύσσει ανά τον κόσμο.

Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και το Las Vegas project (πρώην Hard Rock), το οποίο βρίσκεται υπό ανακαίνιση και πρόκειται να ανοίξει στις αρχές του 2021, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Ταυτόχρονα, το Inspire project στην Νότιο Κορέα είναι στην 1η φάση ανάπτυξης (ύψους 1,3 δισ δολάρια από το συνολικό προϋπολογισμό των 5 δισ) και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Δύο μονάδες της Mohegan Gaming & Entertainment έχουν ξεκινήσει εκ νέου τη λειτουργία τους, ενώ η ναυαρχίδα της εταιρείας αναμένεται να ανοίξει την 1η Ιουνίου».


Ειδησεις https://ift.tt/3el3eZI
Από το Blogger.