Mozilla Firefox: Έτσι θα βάλει τέλος στα ενοχλητικά spam email - ΦΩΤΟ

Το Mozilla Firefox ετοιμάζεται να βάλει τέλος στο πιο εκνευριστικό θέμα των email. Στα spam. Το Firefox δοκιμάζει εδώ και αρκετό καιρό ένα νέο εργαλείο, το οποίο υπόσχεται να μας "ελευθερώσει" από τα χιλιάδες ενοχλητικά spam email.

Σύμφωνα με τοgizmodo.com, το νέο εργαλείο ονομάζεται Private Relay και θα αποκρύπτει το πραγματικό email του χρήστη. Όταν μία online φόρμα θα ζητά τη διεύθυνση email του χρήστη, το "Private Relay" θα παράγει μία "τυχαία, ανώνυμη και μοναδική" διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην οποία τα emails που θα στέλνονται σε αυτήν την ανώνυμη διεύθυνση πριν προωθηθούν στο πραγματικό email των χρηστών.

Αν μία από τις ανώνυμες διευθύνσεις email αρχίσει και λαμβάνει spam email, τότε θα μπορεί ο χρήστες να της απενεργοποιεί, χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίζει τα φίλτρα spam και να κάνει unsubscribe, Με το Private Relay το πραγματικό email των χρηστών παραμένει ασφαλές.

Μέχρι στιγμής, το νέο εργαλείο του FireFox είναι διαθέσιμο μόνο με invites, με πληρογορίες να αναφέρουν πως η public beta έκδοσή του θα γίνει διαθέσιμη αργότερα μέσα στο 2020.



via Press24.gr https://ift.tt/2L7DLWQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη