Καθαρισμός και απολύμανση στην πλατεία Βικτωρίας από τον Δήμο Αθηναίων (pics)

Καθαρισμός και απολύμανση στην πλατεία Βικτωρίας από τον Δήμο Αθηναίων (pics)

Σε καθαρισμό και απολύμανση στην πλατεία Βικτωρίας προχώρησε ο Δήμος Αθηναίων.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 22 Μαΐου 2020, οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Καθαριότητας σκούπισαν σχολαστικά την πλατεία ενώ στη συνέχεια τόσο ο χώρος της πλατείας όσο και τα γύρω πεζοδρόμια «σφουγγαρίστηκαν» με τα νέα ειδικά μηχανήματα που απελευθερώνουν με μεγάλη πίεση ζεστό νερό-ατμό (έως 98 βαθμούς Κελσίου) καθαρίζοντας και απολυμαίνοντας ταυτόχρονα.

Την ίδια στιγμή οι βαφείς του τμήματος ειδικών εργασιών έβαψαν όλα τα παρτέρια για να αποκατασταθεί η αρχική εικόνα τους, ενώ βάφτηκαν και τα παγκάκια καθώς και τα μεταλλικά καλύμματα ηλεκτρικών πινάκων. Επίσης, αφαιρέθηκαν όλα τα παλιά και φθαρμένα επιδαπέδια καλαθάκια και αντικαταστάθηκαν με καινούργια.

plateia victorias katharismos

Κώστας Μπακογιάννης: Για εμάς κέντρο της πόλης είναι κάθε γειτονιά της Αθήνας

«Η καρδιά των επιχειρήσεων καθαριότητας χτυπά καθημερινά σε όλες τις δημοτικές κοινότητες της Αθήνας. Σπάσαμε μία "συνήθεια" πολλών ετών που ήθελε την προσοχή και τη φροντίδα του δήμου μόνο στο κέντρο της πόλης. Για εμάς, κέντρο της πόλης είναι κάθε γειτονιά και κάθε γωνιά της Αθήνας» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για τις δράσεις καθαριότητας-αποκατάστασης που συνεχίζονται σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες.



via Ειδησεις https://ift.tt/2XmzMLN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη