Χ. Θεοχάρης: «Restart Tourism» – ολοκληρωμένο, σαφές σχέδιο για τον Τουρισμό

Χ. Θεοχάρης: «Restart Tourism» – ολοκληρωμένο, σαφές σχέδιο για τον Τουρισμό

Το σχέδιο "Restart Tourism" παρουσίασε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. Πρόκειται, όπως είπε, για ένα ολοκληρωμένο, σαφές σχέδιο για τον Τουρισμό, που περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – ενίσχυση των δομών υγείας, στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε συνεννόηση με την κοινωνία, τους φορείς και την διεθνή κοινότητα.

Για ξεκάθαρο σχέδιο ανοίγματος της τουριστικής αγοράς έκανε λόγο ο κ. Θεοχάρης, εξειδικεύοντας μαζί με τους άλλους αρμόδιους υπουργούς το σχέδιο της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση του τουρισμού, την ενίσχυση της εργασίας και της οικονομίας που ανακοίνωσε, νωρίτερα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τηλεοπτικό διάγγελμα.

Για τις πτήσεις, ανέφερε ότι στο πρώτο στάδιο θα υπάρξει απελευθέρωση πτήσεων από το εξωτερικό προς το Ελευθέριος Βενιζέλος από τις 15 Ιουνίου, ενώ την 1η Ιουλίου θα ανοίξουν όλα τα αεροδρόμια.
Οι επισκέπτες από το εξωτερικό δεν θα υποβάλλονται σε υποχρεωτικό τεστ για τον κορονοϊό, ούτε θα τους επιβάλλεται 14ημερη καραντίνα.
Θα γίνονται, όμως, δειγματοληπτικά τεστ.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3g8CNbe
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη