Σαμάνθα του Sex & the City: Αυτός ο άνδρας της έχει κλέψει την καρδιά - ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί να έχει υπογραμμίσει ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε τρίτη ταινία "Sex And The City" αλλά η Κιμ Κατράλ σίγουρα δεν ξεχνά τον ρόλο της αντροτραγανίστρας Σαμάνθα που την έκανε παγκοσμίως γνωστή.

Έτσι, πήρε τη σέξι φωνή της, φόρεσε τη σατέν ρόμπα της και κοιτώντας με διάθεση αποπλάνησης την κάμερα ομολόγησε ότι πάντα έχει χρόνο για τον Μάριο. Η Κιμ Κατράλ πρωταγωνιστεί ως Σαμάνθα στο νέο διαφημιστικό της Nintendo και φυσικά η παρουσία της φούντωσε τους χρήστες του διαδικτύου. "Ανακάλυψα έναν νέο τρόπο να απολαμβάνω τον ελεύθερο χρόνο μου. Τρέξε Μάριο, τρέξε,. Βιώνω μια μαγική περιπέτεια με τον συγκεκριμένο Μάριο. Και μαντέψτε. Είναι εντελώς ντυμένος. Αυτό το κοστούμι του είναι το ιδιαιτέρως αγαπημένο μου" και μετά προσθέτει: "Πάντα βρίσκω χρόνο για τον Μάριο".

Η Κιμ έχει κατηγορηματικά αρνηθεί να συμμετέχει σε τρίτη ταινία Sex and the City, ιδίως μετά τον καβγά της με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Τον Αύγουστο του 2019 επανέλαβε την άρνησή της τονίζοντας "όχι, σημαίνει όχι".via Press24.gr https://ift.tt/35DYJX1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.