«The Good Fight» – Δικαστική σειρά σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

«The Good Fight» – Δικαστική σειρά σε Α' τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3
Το όγδοο επεισόδιο της εξαιρετικής δικαστικής σειράς «The Good Fight», παραγωγής ΗΠΑ 2017, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α' τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020, στις 22:00.

Γενική υπόθεση: Μετά την οικονομική της καταστροφή, η Νταϊάν Λόκχαρτ αναγκάζεται να ξεκινήσει από το μηδέν σε μια καινούργια νομική εταιρεία.

Eπεισόδιο 8ο.

Εμφανίζεται ο Καρλ Ρέντικ και διεκδικεί τα ηνία του γραφείου από τον Άντριεν. Ένας ιερωμένος, παλιός φίλος όλων, ζητάει βοήθεια με μια έξωση και βρίσκεται κατηγορούμενος για βιασμό. Ο Χένρι κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η Λούκα και ο Κόλιν χωρίζουν μετά από μια εκρηκτική συνάντηση με τους Μορέλι, τους γονείς του Κόλιν. Στο γραφείο ψηφίζουν για νέο διευθύνοντα εταίρο.

Παίζουν: Christine Baranski, Rose Leslie, Erica Tazel, Sarah Steele, Justin Bartha, Cush Jumbo, Delroy Lindo.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2WWBkvJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη