Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 15 μέρες στον Κόμβο Αγίου Στεφάνου

photo: Eurokinissi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο Αγίου Στεφάνου, από τις 12 έως τις την 27 Ιουνίου με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από Δεύτερα έως Σάββατο και από τις 21:00 το βράδυ κάθε ημέρας, έως τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης. Θα γίνει εκ περιτροπής αποκλεισμός, της λωρίδας επιβράδυνσης και του κλάδου εξόδου, καθώς και της λωρίδας επιτάχυνσης και του κλάδου εισόδου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών, όσοι οδηγοί επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εκάστοτε αποκλεισμένο τμήμα του κόμβου και ανάλογα με την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα βρίσκεται σε ισχύ, θα κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αγ. Στεφάνου. Σημειώνεται ότι κάθε πρωί, μετά το πέρας των εργασιών στις 06:00, ολόκληρος ο κόμβος, θα αποδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία.


Ειδησεις https://ift.tt/30wop7l
Νεότερη Παλαιότερη