Πανελλήνιες 2020 Στρατιωτικές Σχολές: Αυτές είναι οι λίστες µε τα ελλιπή δικαιολογητικά υποψηφίων

Πανελλήνιες 2020 Στρατιωτικές Σχολές: Αυτές είναι οι λίστες µε τα ελλιπή δικαιολογητικά υποψηφίων

Πανελλήνιες 2020 Στρατιωτικές Σχολές: Αναρτήθηκαν οι λίστες µε τα ελλιπή δικαιολογητικά υποψηφίων που επιθυμούν την εισαγωγή τους στα ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και τις ανώτερες στρατιωτικές σχολές υπαξιωματικών. Τα δικαιολογητικά αυτά παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις. Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήψιοι και μέχρι πότε προλαβαίνουν να διορθώσουν τα δικαιολογητικά τους.

Πανελλήνιες - Στρατιωτικές Σχολές: Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι 

Ειδικότερα, οι εν λόγω υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν στη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ) μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email: b1_com.dae@haf.gr), τα ελλείποντα–ελλιπή δικαιολογητικά, έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 και ώρα 24:00.
Για περισσότερες πληροφορίες-διευκρινίσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-8192132 – 2133 – 2134 – 2135, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07:30 – 15:00).
Σημειώνεται επίησς ότι αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας οι πίνακες με τους 140 υποψήφιους έφεδρους που υπέβαλαν δικαιολογητικά για την επανακατάταξη τους ως Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) και παραπέμπονται για εξέταση της σωματικής τους ικανότητας. Οι παραπεμπόμενοι είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν από 18 έως 26 Ιουνίου 2020 στις αρμόδιες Επιτροπές Απαλλαγών, αφού πρώτα κλείσουν ραντεβού.

Δείτε στα παρακάτω links τις καταστάσεις με τα ελλειπή δικαιολογητικά που έχουν αναρτηθεί μέχρι τώρα :

ΣΣΑΣ
ΣΜΥ
ΣΝΔ
ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ


Ειδησεις https://ift.tt/2AGyTGe
Νεότερη Παλαιότερη