Κούγιας: «Πέντε χρόνια όποια βρώμικη πέτρα σηκώσεις, θα βρεις τον Παπαϊωάννου»


Απάντηση στη δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου, έδωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με επίσημη δήλωσή του τονίζει προς τον πρόεδρο της Λαμίας:

«Διάβασα πριν από λίγο την απάντηση του έντιμου ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά του οπλαρχηγού της επανάστασης, που από το Χάνι της Γραβιάς, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και τα όσα ο ίδιος κατήγγειλε για στήσιμο του αγώνα Λαμία – Πανιώνιος εις βάρος του Άκη Μάντζιου και ορισμένων εκ των παικτών της Λαμίας που αφήνει σαφές υπονοούμενο ότι θα φύγουν από την Λαμία το καλοκαίρι και που τολμάει χωρίς καμία ντροπή να συγκρίνει αυτά που ο ίδιος είπε για να δικαιολογηθεί σε αυτούς που τον ανέβασαν 4 κατηγορίες σε 4 χρόνια, με τα όσα εγώ δήλωσα για το παιχνίδι Ολυμπιακός – ΑΕΛ πριν δύο χρόνια, με αυτά που είπε ο ίδιος.

Εγώ πράγματι στενοχωρήθηκα που η ΑΕΛ έχανε στο ημίχρονο 4-0 από τον Ολυμπιακό, γιατί ειδικά με τον Ολυμπιακό θέλω να δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, αλλά ούτε τον προπονητή μου έδιωξα γιατί έστησε το παιχνίδι, όπως ο ίδιος έκανε με τον Μάντζιο, ούτε προανήγγειλα απομάκρυνση παικτών σε λίγες μέρες που τελειώνουν τα play-out, ούτε έβαλα τον Τσικνή να κάνει αλλαγές καταργώντας τον προπονητή κατά την διάρκεια του αγώνα γιατί έτσι μου είπαν.

Μία συμβουλή θέλω να του δώσω:

«Μην τα ανακατεύεις βρωμάνε».

Εγώ είμαι 55 χρόνια στο ποδόσφαιρο και κανένας δεν με κατηγόρησε ούτε για βρωμιές, ούτε για στήσιμο αγώνα, μία φορά προσπάθησε ο Μπουτσικάρης να με στήσει μαζί με το γλυκό αγόρι τον σαγόνια και τον Σταθάκη τον γενικό αρχηγό της Ηλιούπολης, τότε που κόβανε τα δοκάρια και πυροβολούσανε το πούλμαν του Παναιτωλικού, αλλά σπάσανε τα μούτρα τους, ενώ αυτός είναι πέντε χρόνια στο ποδόσφαιρο και όποια βρώμικη πέτρα σηκώσεις θα τον βρεις από κάτω.

Ακόμη θυμούνται όλοι στην Ελλάδα τα γκολ της Λαμίας στην Football League, με πέντε παίκτες οφσάιντ που δεν έβλεπαν οι βοηθοί και όλοι θυμήθηκαν την εποχή του Θωμά Μητρόπουλου και του Αιγάλεω.

Ακόμη κλαίνε ο Αναστόπουλος, ο Καρυπίδης και οι φίλαθλοι του Άρη για όσα έκανε η Λαμία εκείνη την χρονιά στην Football League.

Ελπίζω να μην του γράψει καμιά καινούργια απάντηση ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος μέσα στα άγρια μεσάνυκτα, γιατί έχω και πρωινό ξύπνημα».

www.sportime.gr
Νεότερη Παλαιότερη