Επίθεση με βιτριόλι: Στενό «φίλο» βλέπουν οι αρχές πίσω από το έγκλημα

Επίθεση με βιτριόλι:  Στενό «φίλο» βλέπουν οι αρχές πίσω από το έγκλημα

Επίθεση με βιτριόλι: Δύο νέα πρόσωπα καλούνται από τις Αρχές να καταθέσουν για την επίθεση εις βάρος 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. Σε έναν «στενό φίλο» στρέφονται οι έρευνες. Δύο άνδρες κλήθηκαν να καταθέσουν.

Μέχρι στιγμής, έχουν καταθέσει πάνω από 25 μάρτυρες από το φιλικό, οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, καθώς και κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε η επίθεση.

Ο πρώην και η διαστική διαμάχη

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον φέρεται να παρουσιάζουν δύο άντρες που θα κληθούν από τις Αρχές. Ένας πρώην σύντροφος της 34χρονης, με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη και η οποία ακόμα δεν έχει λήξει και ένας στενός της φίλος με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό, σύμφωνα με το Star. Ειδικά στον δεύτερο, η έρευνα επικεντρώνεται στο αν το κορίτσι του είχε πει για απειλές που ενδεχομένως να δεχόταν. Η απάντηση ήταν αρνητική γιατί η Ιωάννα δεν είχε απειληθεί όπως έχει πει και η ίδια στην Αστυνομία.

Ήταν όλα μελετημένα - Η γυναίκα βρισκόταν στο ίδιο σημείο και την προηγούμενη μέρα

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, δεν αποκλείουν η επίθεση στην Ιωάννα να ήταν «συμβόλαιο» ακόμα και για θάνατο και από καθαρή τύχη το κορίτσι δεν έχει εισπνεύσει ή καταπιεί το καυστικό υγρό.

Αναλύοντας βίντεο και μαρτυρίες, οι Αρχές ανακάλυψαν, ότι η γυναίκα με το βιτριόλι βρισκόταν στον τόπο της επίθεσης μια ημέρα πριν, και μάλιστα την ίδια ακριβώς ώρα!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ Star, οι αστυνομικοί εξετάζουν αν εκείνη την ημέρα έκανε την πρώτη απόπειρα να επιτεθεί στην Ιωάννα ή αν επόπτευε τον χώρο, αν αναζητούσε δηλαδή τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες και πιθανοί αυτόπτες μάρτυρες.

Η θύμα αποχώρησε από το σημείο ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που η Ιωάννα μπήκε στον χώρο εργασίας της.


Ειδησεις https://ift.tt/2zZCqzt
Από το Blogger.