Στα κάγκελα για τα διόδια στη Βαρυμπόμπη - Κινητοποιήσεις από τους κατοίκους

photo: Eurokinissi

Έντονες αντιδράσεις για την προοπτική να μπουν διόδια στο ύψος της Βαρυμπόμπης. Δηλώσεις από τον δήμαρχο Κηφισιάς.

Αντιδράσεις για τα διόδια στη Βαρυμπόπη: «Είναι παράπλευρα διόδια τα οποία χρεώνουν εσωτερικές μετακινήσεις, αστικές», τόνισε ο δήμαρχος Κηφισιάς. Όπως λέει ο ίδιος πρόκειται για «θρίλερ» το οποίο επανέρχεται ανά περιόδους.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, αναφορικά με τα σχέδια για διόδια στην Βαρυμπόμπη, δήλωσε ότι «ο συντονισμός μας, η αντίδραση των τοπικών κοινωνιών και η ενότητα των δήμων, αποτρέπει αυτά τα σχέδια, τα οποία είναι εφιαλτικά, όχι μόνο για την τσέπη μας».
Ο κ. Θωμάκος, μιλώντας στο OPEN TV ανέφερε πως τα διόδια θα οδηγούν χιλιάδες οδηγούς, κατά κύματα, να εκτρέπονται από τον αυτοκινητόδρομο και να εισέρχονται στους μικρούς δρόμους της πόλης, «μέσα στις γειτονιές μας», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση για το ποιος έχει πάρει την απόφαση για την κατασκευή διοδίων, ο δήμαρχος απάντησε ότι πρόκειται για συμβάσεις δεκαετίας 2000-10. Η πρώτη σύμβαση έγινε το 2007. «Με την λειτουργία των διοδίων καλούμαστε να πληρώσουμε έργα που έγιναν στα Γιάννενα, στον Μαλιακό και στο Ρίο». «Είναι παράπλευρα διόδια τα οποία χρεώνουν εσωτερικές μετακινήσεις, αστικές»,ανέφερε ο δήμαρχος Κηφισιάς.


Ειδησεις https://ift.tt/3gPeb7E
Νεότερη Παλαιότερη