-->

Καμένα Βούρλα: Εξομολόγηση πολίτη



Επιστολή αναγνώστη

Πάντα ήθελα όπως όλοι μας να γίνονται έργα. Αν κοστίζουνε πολύ , αν κοστίζουνε λίγο , αν οι διαδικασίες είχανε μέσα τους εγγενή στοιχεία παρατυπιών η παρανομιών με ένοιαζε και αυτό αλλά λιγότερο. ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ!!

Όμως αυτό το σκεπτικό του κόσμου που είναι και δικό μου το ξέρουνε οι Δήμαρχοι γιατί πριν γίνουνε Δήμαρχοι ήτανε πολίτες σαν και εμένα κ σκεπτόντουσαν παρόμοια και σε κάποια φάση της ζωής τους αποκτήσανε κονέ με την εξουσία , είτε έγιναν κάτοχοι ενός πτυχίου Γιατρού , Φαρμακοποιού η Δικηγόρου , είτε γιατί ακολούθησαν κάποιο πολιτικό σχηματισμό ή συμπτωματικών συγγενικών σχέσεων.

Πριν λίγες στιγμές ο Δήμαρχος ήταν πολίτης και μετά έγινε Δήμαρχος τα σκαλιά αρκετά στον Βουλευτή ακόμη πιο πολλά στον υπουργό και στον περιφερειάρχη περισσότερα στον Πρωθυπουργό όμως λίγα.

Από κάποια στιγμή και μετά είναι τόσο μεγάλη η ασυδοσία του μεγάλου μυστικού ότι τον κόσμο τον ενδιαφέρουν τα έργα κ όχι ο τρόπος κ το συνολικό κόστος ολοκλήρωσης τους , οι έχοντες εξουσία ξεπέρασαν τα όρια , έτσι άρχισα να αντιλαμβάνομαι και ένιωσα την ανάγκη να σας γράψω αυτά τα λόγια γιατί Νισάφι Πια!!!!!!!.
Οι νόμοι στα έργα γίνονται για να τηρούνται . Οι νόμοι στον Δημόσιο τομέα γίνονται για να τηρούνται Να γιατί καταντήσαμε όπως καταντήσαμε και έχουμε όλοι μας ελαστική συνείδηση. Είμαστε σε κατάσταση χρεωκοπίας και κατηγορούμε εκ των υστέρων της ηγεσίες που προέρχονται από εμάς. Ε λοιπόν εγώ άλλαξα τρόπο σκέψης δεν θα βαφτίζεται το ψάρι κρέας προς εξυπηρέτηση μικρού κύκλου ενδιαφερομένων , δηλαδή αδιαφάνεια ή στημένες διαδικασίες , δηλαδή χρήματα σε λίγους.

Δεν θέλω έργα!!!!!!!

Θέλω νόμιμες διαδικασίες , διαφάνεια στα οικονομικά και μετά έργα , αυτή η νοοτροπία κάνει ένα λαό ισχυρό σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο.

Συγνώμη σε Εθνικό και Οικονομικό επίπεδο.

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog https://ift.tt/2XLlGUB
Από το Blogger.
-->