Κωνσταντίνος Κερπινιώτης: Σκουπιδότοπος το Νεκροταφείο και το δασάκι στα Λουτρά Υπάτης


Σκουπιδότοπος το Νεκροταφείο και το δασάκι στα Λουτρά Υπάτης.

Τα συνεργεία του Δήμου έδωσαν πραγματική μάχη για έξι ημέρες προκειμένου να ξεβρομίσει ο τόπος που ασυνείδητοι πολίτες είχαν μετατρέψει για πολλά χρόνια σε πρόχειρη χωματερή.

Η είσοδος του Κοιμητηρίου και το δασάκι το οποίο περιβάλλει τον ιερό χώρο, δε διέφεραν από ανεξέλεγκτο χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών.

Τέσσερα φορτηγά μπάζα (38.840 kg) και τέσσερις κάδοι σκουπίδια πήραν το δρόμο τους για τον πραγματικό ΧΥΤΑ, αποκαλύπτοντας το όμορφο μέρος.

Συγχρόνως χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και για τον καθαρισμό του Κοιμητηρίου. Τα χόρτα γέμισαν 20 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων. Τα κλαδέματα, μαζί με το ξερό κυπαρίσσι που απομακρύνθηκε για την ασφάλεια των πολιτών, γέμισαν δύο φορτηγά (4.150 kg).

Πολλή η δουλειά, αλλά από το αποτέλεσμα ξεκουράστηκε η ψυχή και το σώμα μου.... Μπράβο στα παιδιά του Δήμου και είμαι βέβαιος ότι ο Πρόεδρος μαζί με τους κατοίκους δε θα ξανεπιτρέψουν σε κανέναν να βρομίσει την τελευταία κατοικία των ανθρώπων τους... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρόεδρο Αυγίκο Τάκη για τη βοήθεια του... ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙEΩΝ.











Νεότερη Παλαιότερη