Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας η φοιτήτρια που έκανε πάρτι στη Θεσσαλονίκη ενώ είχε κορονοϊό

photo: pexels

Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας και επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη είναι η φοιτήτρια που «έσπασε» την καραντίνα στη Θεσσαλονίκη και έκανε πάρτι ενώ είχε κορονοϊό

Η φοιτήτρια είχε έρθει από την Αγγλία στη Θεσσαλονίκη οδικώς μέσω Βουλγαρίας. Όταν έκανε το πάρτι για την επιστροφή της στην Ελλάδα δεν γνώριζε πως είχε κορονοϊό, καθώς τα συμπτώματα εμφανίστηκαν κάποιες μέρες αργότερα. Αυτή την στιγμή γίνεται ιχνηλάτηση σε δεκάδες επαφές που είχε στο διάστημα που δεν τήρησε την καραντίνα.

Να σημειωθεί ότι σε έλεγχο των αρχών που προηγήθηκε του πάρτι είχε διαπιστωθεί και πάλι ότι η φοιτήρτια είχε σπάσει την καραντίνα και της είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόρη της πασίγνωστης τραγουδίστριας, πριν από την αναχώρηση της από την Αγγλία, υπεβλήθη σε τεστ που βγήκε αρνητικό.

Από τη Βρετανία μετέβη Βουλγαρία με αεροπλάνο και από εκεί οδικώς στην Θεσσαλονίκη. Στα σύνορα με τη Βουλγαρία, η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν της ζήτησαν να μπει σε καραντίνα, αλλά της κράτησαν το τηλέφωνο της, για να είναι σε επικοινωνία.

Φέρεται, δε, να έκανε και rapid test που βγήκε αρνητικό σε ιδιωτικό κέντρο, αλλά όπως έχει τονιστεί αυτά τα τεστ δεν είναι όλα αξιόπιστα. Κατά μία άλλη εκδοχή, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έκανε η ίδια πάρτι, αλλά μια από αυτές τις ημέρες επισκέφθηκε σπίτι όπου βρίσκονταν 10-12 άτομα. Πριν λίγες ημέρες, άτομο του περιβάλλοντος της παρουσίασε συμπτώματα και σε επανεξέταση της, με μοριακό τεστ, βγήκε θετική.


Ειδησεις https://ift.tt/2YjQrQF
Νεότερη Παλαιότερη