Μαντλίν: Παιδόφιλος και βιαστής ο ύποπτος – Πώς συνδέεται με την εξαφάνισή της

Μαντλίν: Παιδόφιλος και βιαστής ο ύποπτος – Πώς συνδέεται με την εξαφάνισή της

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντίλν που εξαφανίστηκε πριν από 13 χρόνια. Ο άνδρας που συνδέεται με την εξαφάνισή της δείχνει ότι πρόκειται για βιαστή και παιδόφιλο.

Οι Γερμανοί ντετέκτιβ που ερευνούν την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚέιν λένε ότι έχουν «σχεδόν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία» για να κατηγορήσουν έναν καταδικασμένο παιδόφιλο που εκτίει επί του παρόντος ποινή φυλάκισης για βιασμό, με την απαγωγή και δολοφονία της Μαντλίν.

Ο ύποπτος, ένας 43χρονος Γερμανός με μακρά ιστορία σεξουαλικών εγκλημάτων κατά γυναικών και παιδιών, ζούσε στο ίδιο θέρετρο με το τρίχρονο κορίτσι όταν εξαφανίστηκε. Η αστυνομία αποκάλυψε χθες ότι πραγματοποίησε ένα τηλεφώνημα 30 λεπτών που τον τοποθετούσε στην Πράγια ντε Λουζ μία ώρα πριν από την τελευταία εμφάνιση του Βρετανού κοριτσιού στις 3 Μαΐου 2007. Την επόμενη μέρα μεταβίβασε ύποπτα την ιδιοκτησία του αυτοκινήτου του σε άλλο άτομο παρά το ότι συνέχισε για να το οδηγήσει, είπε η αστυνομία.

Οι 3 βασικοί ύποπτοι για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν -Η παράλειψη της αστυνομίας που σόκαρε τους Βρετανούς.

Ντετέκτιβ του Λονδίνου που ηγούνται της έρευνας για τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού, έδωσαν χθες συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσουν μια «σημαντική ανακάλυψη». Βέβαια, η Σκότλαντ Γιαρντ δεν κατονόμασε τον ύποπτο λόγω της γερμανικής νομοθεσίας περί ανωνυμίας. Ωστόσο, ο Κρίστιαν Χόουπ, από την Γερμανική Ομοσπονδιακή Εγκληματολογική Αστυνομία (BKA) εμφανίστηκε χθες το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή XY – που ερευνά υποθέσεις εγκλημάτων – και αποκάλυψε: «Η έρευνας μας οδηγεί στο να πιστέψουμε ότι η Μάντι ΜακΚέιν σκοτώθηκε».

Ειδησεις https://ift.tt/2MoTD8d
Νεότερη Παλαιότερη