Γιώργος Κοτρωνιάς: Ήρθαν στη Λαμία τα πυροσβεστικά PZL ενόψει της αντιπυρικής περιόδου και είχα τη χαρά μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καρακάντζα, τον Αντιδήμαρχο κ. Σταυρογιάννη και τους επικεφαλής του Πυροσβεστικού Σώματος στη Λαμία, να υποδεχθούμε τους πιλότους στο αεροδρόμιο Λαμίας για το ξεκίνημα της αντιπυρικής περιόδου


Ήρθαν στη Λαμία τα πυροσβεστικά PZL ενόψει της αντιπυρικής περιόδου και είχα τη χαρά μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καρακάντζα, τον Αντιδήμαρχο κ. Σταυρογιάννη και τους επικεφαλής του Πυροσβεστικού Σώματος στη Λαμία, να υποδεχθούμε τους πιλότους στο αεροδρόμιο Λαμίας για το ξεκίνημα της αντιπυρικής περιόδου.

Μετά την επίδειξη, ακολούθησε ενημέρωση από τον διοικητή του κλιμακίου Σμήναρχο κ. Καλούδη για το επιχειρησιακό σχέδιο της πυρόσβεσης.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί ως εισηγητής του Νομοσχεδίου που πρόσφατα ψηφίσαμε για την Πολιτική Προστασία και την αναβάθμιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, συνέβαλα και εγώ στο νέο σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο, το οποίο εύχομαι να αποβεί ωφέλιμο για τους πολίτες και την Πατρίδα.


Από το Blogger.